Onze werkwijze

 

U, als zelfstandig ondernemer, of zzp’er, bent bezig met reclame maken voor uw eigen bedrijf, het inkopen van de goederen, en last but not least, het genereren van omzet door de ingekochte goederen zo snel mogelijk weer te kunnen verkopen. Wat zou het dan mooi zijn om aan het eind van willekeurig welke maand, te weten wat de omzet is geweest en nog mooier, wat het financiële) resultaat is geweest van al die inspanningen!

 

Ons principe luidt dan ook:

Laat elke maand alle onkostenbonnen, alle inkoop- en verkoopfacturen door een deskundig iemand inboeken in een goed ingerichte administratie met een goed werkend boekhoud programma! Juist door deze werkwijze is er vrijwel direct zichtbaar wat het resultaat is van al het werk in de voorafgaande maand.

En wat misschien nog wel belangrijker is: Ook is direct zichtbaar wat eventueel fout gegaan kan zijn, zodat direct ingegrepen kan worden aan de inkoop- en/of kostenkant.

 

 

Door deze werkwijze stringent te hanteren, blijft u als zelfstandig ondernemer, ook administratief financieel gezien,

zeer direct betrokken bij uw bedrijf, want… elke maand ziet u weer het resultaat van al uw inspanningen.secrets

Nog een bijkomend voordeel is ook dat wij, als uw administrateur, maandelijks minder uren kwijt zullen zijn aan het inboeken en verwerken van uw administratieve gegevens, zodat ook dat kostenaspect voor het resultaat gaat meetellen, namelijk een lagere factuur.

Het is echter moeilijk om in het algemeen een indicatie te geven over het aantal uren dat wij per cliënt besteden.

Dit komt omdat het aantal te maken uren van veel factoren afhankelijk is, zoals de grootte, complexiteit en wijze van aanlevering van de administratie. Wel is het zo dat u het aantal uren dat wij nodig hebben om uw zaken te behartigen zelf kunt beïnvloeden. Wanneer u uw administratie en overige bescheiden compleet en overzichtelijk aanlevert, zal dit een aanzienlijke tijdsbesparing opleveren, die weer in positieve zin terugvloeit in het aantal te factureren uren, dus een lager factuurbedrag.

Wilt u, na het lezen van bovenstaande, meer weten, of wilt u misschien een persoonlijke afspraak maken, vult u dan ons contactformulier in, dan zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk wordt teruggebeld.